آمینولین آر اس پی rsp نقد بررسی عوارض و فواید Rsp nutrition

آمینولین آر اس پی rsp بررسی عوارض و فواید
فرمول بی نظیر آمینو لین آر اس پی انرژی و ریز مغذی های لازم برای ساخت

اندامی عضلانی و عاری از چربی های اضافه را در اختیار شما قرار می دهد .

شما می توانید آمینو لین را چه در در روزی که تمرین می کنید و یا چه

در روزهای استراحت خود برای کسب انرژی ، چربی سوزی و ریکاوری

بدن خود مصرف کنید . ترکیبات گسترده آمینو اسید موجود در آمینو لین

RSP شامل آمینو اسیدهای شاخه ای ( BCAA ) و سایر ترکیبات

آمینو اسید لازم برای ساخت و نگهداری عضلاتی خشک می باشد.

ترکیبات چربی سوزی AminoLean شامل CLA و L-Carnetine

سلول های چربی را شکسته و آن ها را به منابع انرژی برای بدن تبدیل می کند .
این مکمل جدیدترین مکمل BCAA میباشد.

شرکت آر اس پی یکی از قویترین شرکت ها در ضمینه تولید مکمل ورزشی می باشد.

ترکیبات انرژی زا و بالا برنده سطح تمرکز آمینو لین همگی از منابع طبیعی و سالم نظیر

چای سبز و دانه قهوه سبز تهیه می شود و هیچ گونه ترکیب شیمیایی و مصنوعی

در آن به کار نرفته که یکی از ویژگی های بارز AminoLean می باشد و برخلاف سایر

محصولات مشابه، شما را عصبی و نا آرام نمی کند . نتیجه تمامی نکات ذکر شده

در بالا تولید محصولی سالم با طعمی عالی ( لیمویی ، هندوانه ای و چند میوه )

می باشد که به راحتی در آب حل شده و شما می توانید در هر زمان و مکان از

آن برای ماهیچه سازی و چربی سوزی استفاده کنید . از آمینو لین برای برای

بالا بردن سطح انرژی و کارایی خود به سطحی جدید و ساختن بدنی عضلانی با اطمینان استفاده کنید .

روش مصرف آمینولین آر اس پی :
2 اسکوپ از آمینو لین را هر زمان از روز به دلخواه استفاده کنید .

پیشنهاد می کنیم که در عصر هنگام از مقادیر کمتر و صبح ها و در روزهای تمرین خور از دوزهای بالاتری استفاده کنید.

اخطار : این محصول برای افراد زیر 18 سال ، زنان باردار ، زنانی که سعی در باردار

شدن دارند و یا افراد حساس به کافیین و بتا آلانین مناسب نمی باشد . همزمان با

آمینو لین از منابع دیگر کافیین استفاده نکنید چرا که دوزهای بالای کافئین می تواند

آمینولین آر اس پی rsp بررسی عوارض و فواید

باعث نا آرامی ، عصبانیت ، بی خوابی و در مواقعی تپش قلب شود .
شرکت تولید کننده : RSP آمریکا
وزن محصول : 0.24  کیلو گرم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*